Молочний оолонг - ідеальний чай для початківців, які починають свій чайний шлях. Він сподобається з першого разу. Легкий і ніжний смак з карамельно-молочними нотками зачаровує з першої чашки. Так що, якщо хтось з Ваших близьких чи друзів не поділяє Вашої любові до чаю, пригостіть його молочним улуном.
Для ароматизації молочного оолонга використовують два способи. Перший – трудомісткий і дорогий, так як припускає ароматизацію не зібраного чайного листя, а самого чайного куща. Кущі ретельно обробляються розчином цукрового тростника, а коріння поливаються розчиненим молоком. Після обробки кущі посипають рисовим лушпинням. Другий варіант ароматизації — традиційний. Чайне листя збирається, сушиться і рясно обробляється молочним екстрактом. Листочки молочного улуна скручені цікавим чином. При заварюванні вони неймовірно красиво розпускаються.
Цей чудовий чай заспокоює, відволікає від буденних думок, налаштовує на особливе, спокійне і позитивне ставлення до життя.