Фруктова суміш зі шматочками ананасу, яблука, інжиру з рисовим борошном, мигдалю, шкірки шипшини та гібіскусу. При заварюванні отримуємо світло-червоний солодкий настій з неперевершеним фруктово-мигдальним смаком.
До її складу входять: шматочки ананасу, яблуко, інжир, рисове борошно, мигдаль, скоринки шипшини та гібіскус.
• Мигдаль - вважається чудовим джерелом кальцію, заліза, магнію, фосфору та калію. Жирні кислоти захищають організм від надмірного надходження глюкози в кров. Тому мигдаль корисний людям з цукровим діабетом. Харчові волокна мигдалю допомагають «чистити» організм, вони живлять мікрофлору кишківника корисними бактеріямі, і впливають на пребіотичні функції.
• Ананас - тропічний солодкий фрукт, який має антиоксидантні властивості, покращує стан шкіри, а також сприяє схудненню.
• Інжир - завдяки високому вмісту калію корисний для нервової та серцево-судинної систем.
• Шипшина - покращує імунітет, підвищує опірність організму до різних інфекцій.
У завареному вигляді напій вражає чудовим фруктово-мигдальним смаком.