Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
70 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
1-2 хв |
Пориньте в екзотичні тропіки, відчуйте блискучий аромат і смак напою Білий янгол. Купаж китайського зеленого і білого чаю з кокосовими чипсами, листям ожини, пелюстками троянд, чорнобривців, соняшнику, волошки та квітами гранату та ароматизатори: маракуя, ананас, манго і яблуко. Білий чай зміцнить імунітет, листя ожини захистять від застуди, чорнобривці посилять вироблення гармонів щастя, поліпшать зір. Кокосові чипси - пришвидчять травлення, подарують екзотичний смак. Чай навіть має невеликий жарознижувальний ефект. Фруктовий аромат додасть вам задоволення.
Вишуканий напій з екзотичним смаком маракуйї.