Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
50 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
1-2 хв |
Ку Дін виробляють з листя рослини падуб. Чарівний напоєм, що володіє дивовижними корисними властивостями. У китайських Ведах написано, що він, «очищає голову та очі», «заспокоює хвилювання», «виганяє отрути». У 1927 році Кудін увійшов в основний раціон китайської армії тому, що значно полегшував температуру, кашель і головний біль. Одним з поціновувачів напою є британський виконавець Роббі Вільямс.
Чай Кудін - універсальний помічник для підтримки організму при цукровому діабеті, гіпертензії, порушенні обміну речовин і інших захворювань. Маючи терпкий смак, відвар підвищує настрій і загальний тонус. Він містить більше активних ферментів, ніж зелений чай.