Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
70 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
1-2 хв |
Неперевершений білий чай з незвичайним чайним листом, який з одного боку покритий білим пухом, а з іншого темний і гладкий. Заварений настій має приємний легкий аромат і м'який ніжний смак.
Вишуканим напоєм з витонченим смаком є білий чай. Його лист має унікальний зовнішній вигляд: з одного боку він покритий білим пухом, а з іншого темний і гладкий.
Мунлайт увібрав в себе безліч корисних речовин і внаслідок малого ступеня ферментації надійно зберіг їх. Він є сильним антисептиком, який здатний надати протизапальну дію. За допомогою білих чаїв простудні захворювання перемагали ще в Стародавньому Китаї і Тибеті. А в сучасній Німеччині лікарі :woman::microscope:виявили чудодійні властивості білого чаю при схудненні. Вся річ у тому, що напій активізує обмінні процеси в організмі, що призводить до спалювання внутрішніх жирів. Мунлайт також допомагає розслаблятися у випадках хронічної втоми й стресі. До речі білий чай також запобігає діяльність ферментів, які руйнують еластин і колаген. Ці ферменти могли б привести до зморшок, які супроводжують старіння.