Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
95 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
5-6 хв |
Неперевершена фруктова суміш, яка прийдеться до смаку навіть найвибагливішим гурманам.
До її складу входять: гібіскус, шматочки яблука, ананас і папая, вишня, ягоди малини, виноград, скоринки шипшини та ароматизатор вишня.
Гібіскус - сприяє очищенню організму, виводить токсини, а також холестеринові бляшки. Також каркаде має сечогінний ефект, завдяки чому відбувається нормалізація артеріального тиску.
Ананас - містить велику кількість клітковини, яка зменшує відчуття голоду. Також фрукт зміцнює судини, нормалізує роботу нервової системи. А завдяки великій кількості вітаміну С, є чудовим іммуномодулюючим засобом, незамінним в період гострих респіраторних захворювань.
Папайя - cтимулює травлення, сприяє нормалізації цукру в крові.
Виноград - уповільнює процес старіння в організмі, захищає від розвитку серцево-судинних захворювань.
Вишня - містить гормон мелатонін, який покращує сон і нормалізує роботу ендокринної системи.
Малина - завдяки високому вмісту міді, є природним антидепресантом, також бореться з золотистим стафілококом і герпесом.
Заварений напій має ніжний сунично-малиновий смак.
З 2023 року наші чаї фасуються в Дой-пак пакети.