Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
85 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
2-3 хв |
Найвідоміший сорт китайського чаю, який вирощується на кам'яних схилах гори Уї. Завдяки довгому повільному обсмажуванні на відкритому вогні чай набуває прекрасний баланс між м'якістю і пікантність, між квітковими і шоколадно-печеними нотками.
Чайний алмаз зі схилів гори Уї "Оолонг Да Хун Пао" - один з найдавніших і найвідоміших сортів китайського чаю. Там, на кам'янистих схилах, в умовах високої вологості, вирощують цінні рослини, чиє листя набуває особливі властивості, що розкриваються в чайному напої. Оолонг проходить сильну ферментацію. Смак чаю Надзвичайно багатий і багатогранний, відрізняється терпкістю, непомітно переходить у фруктові нотки. Колір напою темно-золотий і по-справжньому п'янкий запах.
Корисні властивості:
- заспокоює і розслабляє;
- знижує тиск;
- покращує травлення;
- очищує і зміцнює організм.