Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Незвичайний чорний чай пу-ер з феєричним цитрусовим ароматом і міцним нектаровим смаком з легкою кислинкою. Цей чай, здатний здивувати як звичайних людей, так і гурманів. Дивовижний Шу Пу-ер упакований в порожні мандаринові форми. В процесі ферментації чай вбирає освіжаючий аромат цитруса і збагачується поживними речовинами мандарина.
Чому варто вживати Шу Пуер Мандарин:
• Зміцнює імунітет.
• Освіжає в спеку, зігріває взимку.
• Очищає кров від токсинів.
• Активізує роботу мозку.
• Покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
• Сприяє схудненню.
• Допомагає виводити мокроту при сухому кашлі.