Чашка чаю у різних країнах світу.

1. Катар — в цій країні чай двічі кип'ятять з молоком і тростинним цукром.

2. Мавританія — чай п'ють з трьох чашок: від несолодкого до солодкого.

3. Аргентина — аргентинці люблять мате, багатий вітамінами і антиоксидантами.

4. Єгипет — тут люблять чорний несолодкий чай. На весіллях подають чай з гібіскусу.

5. Монголія — чай готують у плоскій металевій каструлі з молоком і сіллю.

6. Південна Африка — тут п'ють ройбуш: яскраво-червоний, з м'яким і солодким смаком.

7. Малайзія — спінений чорний чай з цукром і молоком. П'ють його холодним замість десерту.

8. Китай — «пуер». Він продається у вигляді щільних кубиків або кульок.

9. Таїланд — чай готують з різних тайських трав, молока і льоду.