Фруктовий чай це ретельно підібрана суміш шматочків фруктів, різних ягід, квітів і листя. При заварюванні такої суміші виходить дуже корисний напій з неповторним смаком і ароматом. Фахівці, що створюють унікальний купаж, прагнуть гармонійно поєднувати тонкі нотки різних плодів і ягід, щоб отримати унікальний букет фруктової суміші. Заварений фруктовий чай зберігає свої корисні властивості, аромат і смакові якості як в гарячому, так і в охолодженому вигляді, тому його можна вживати також в якості прохолодного напою.

Фруктовий чай не тільки смачний, але і корисний:

  • він містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, необхідних для здоров'я людини.
  • в ньому багато антиоксидантів, які нейтралізують шкідливі вільні радикали.
  • оскільки в ньому немає чайного листа, то і кофеїну також немає, він не надає збудливої дії, його можна пити в будь-який час доби.
  • велика різноманітність смаків і ароматів дозволяє кожній людині підібрати свій улюблений напій, отримувати задоволення і піднімати настрій, випиваючи чашку неповторного смачного і корисного фруктового чаю.
  • за бажанням можна додавати фруктову суміш в трав'яний чай ройбуш для отримання унікальних смакових поєднань.