Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
2-3 хв |
Неповторний купаж, який складається з добірного чорного і зеленого чаю зі шматочками папаї, винограда, пелюстками троянди та волошки, квітами мальви та чорнобривців. Заварений настій має легкий фруктово-ягідний аромат і смак.
Папайя містить білки, вуглеводи, клітковину, вітаміни групи В, А, С, D, а так само калій, фосфор, залізо, кальцій, натрій (тільки в одному плоді міститься три добових норми вітаміну С). Папайю рекомендують і вагітним жінкам, і малюкам - вона нешкідлива, легко засвоюється і практично ніколи не викликає алергії. Для травлення папайя дійсно неймовірна корисна - а все завдяки вмісту в ній папаїн: він допомагає організму витягти з їжі максимум поживних речовин. Волошку можна застосовувати в дієтичному раціоні, він має антимікробні та протипухлинні властивості. Вчені стверджують, що пелюстки троянд містять практично всю систему Менделєєва, благотворно впливають на кровотворну систему за рахунок високого вмісту заліза. Ну а чорнобривці в народній медицині застосовують як протіводепресивний та заспокійливий засіб.