Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
5-6 хв |
Класичний трав'яним чай, який є одним з найулюбленіших напоїв в нашій країні. Зроблений в Німеччині. Чудова натуральна трав'яна суміш складається зі скоринок шипшини й цитрусових, суцвіть ромашки, апельсинового дерева, лимонної трави, м'яти й гібіскуса, а також ароматизатора:апельсин.
Ромашка діє як м'який седативний засіб, що поліпшує сон, а також допомагає при захворюванні шлунково-кишкового тракту. Шипшина відновлює захисні властивості організму, зміцнює імунну систему, активує кровотворні процеси і обмін речовин. Гібіскус має антибактеріальну і спазмолітичну дію. Лимонна трава прискорює обмінні процеси в організмі, надає напою дивовижний аромат. За рахунок ментолу, який міститься в м'яті, напій освіжає і тонізує. А завдяки наявності скоринок цитрусових, напій має насичений смак і бурштиновий колір, що і є приголомшливою родзинкою трав'яної суміші.