Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
5-6 хв |
Натуральна трав'яна суміш, яка допоможе підбадьоритися і подарує енергію. Оригінальний напій, який складається зі шматочків яблука, ягід шипшини, глоду, бузини і чорної смородини, листя глоду, пелюсток вересу і соняшнику та ароматизатора: чорна смородина.
Ягоди шипшини - застосовують при авітамінозі, для очищення організму, а також для підтримання пружності шкіри.
Бузина - має сечогінну, відхаркувальну дію, сприяють посиленому виділенню поту, його препарати здатні знижувати жар.
Чорна смородина - лікує запори, знижує високою температуру тіла.
Пелюстки вересу - має протимікробні властивості.
Бузина - використовують для профілактики застуди та грипу.
Заварений настій має легкий аромат шипшини з фруктовим відтінком.