Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Витончений зв'язаний чорний чай, зібраний з особливою дбайливістю. Неповторне поєднання скручених вручну чайних бруньок з квітами амаранту і лілії. При заварюванні отримуємо приголомшливий настій з барвистим квітковим ароматом.
Одним з найкрасивіших і найголовніше смачних видів чаю є Чорний діамант. У Кожній маленькій кульці таїться магія. Витончений пов'язаний чорний чай скручений вручну. До його складу входять чайні нирки, квіти амаранту і лілія.
Амарант рекомендуються вживати в зв'язку з вмістом сквалену, який насичує клітини кисню, підвищує імунітет. Рослина запобігає розвитку цукрового діабету, а також нормалізує рівень холестерину. За допомогою пептидів амарант уповільнює запальні реакції, а також сприяє відновленню пошкоджених тканин і навіть запобігає клітинній мутації.