Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
75 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
2-3 хв |
Неперевершений китайський чай з календулою, лавандою, ромашкою, ягодами годжі та жимолостю. Заварений настій має ароматний настій з легкими трав'яними та молочними нотками.
Поєднавши в єдину композицію зелений чай з лавандою, календулою, ромашкою, жимолость і ягодами годжі виникла унікальний натуральний напій. Ягоди годжі допомагають боротися зі стресом і депресією, покращують стан шкіри. Ромашка зміцнює серцеві м'язи, знижує холестерин в крові, запобігати розвиткові циститу. Календула - зміцнює імунітет, бореться із захворюваннями кишково-шлункового тракту. Жимолість - зменшує рівень цукру в крові.