Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
80 °C |
1 кулька |
до 600 мл |
3-5 хв |
Зв'язаний зелений чай з квітами лілії та лаванди. Заварений настій приголомшує насиченим цитрусовим ароматом та освіжаючим смаком. Для отримання насиченого смаку заварювати одну кульку чаю на 600 мл води.
Зелений зв'язаний чай з лавандою і лілією, який представляє свої кульки з молодих дволистих бруньок, скручених вручну. При заварюванні чаїнки розпрямляються, наповнюючи чайник легким золотисто-зеленим кольором, м'яким освіжаючим смаком з ароматом квітів лілією і лаванди. Для повноцінної церемонії знадобитися скляний посуд, яка продемонструє якість чаю.