Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
75 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
2-3 хв |
Елітний зелений чай, до складу якого входить брунька і чайний лист. Раніше його виготовляли тільки для імператорського двору. Збирають молоді листочки з бруньками з м'якими світлими ворсинками навесні, під час цвітіння фруктових дерев.
Заварений напій має м'який насичений сак зі свіжим ароматом. Завдяки великій кількості поліфенолів і амінокислот, цей чай особливо підходить для зміцнення здоров'я і чищення організму від шлаків і токсинів. Має сильну протизапальну дію, а також омолоджуючий ефект. Запашний напій з фруктово-квітковим смаком наповнює хорошим настроєм, заряджає силами та енергією.