Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
4-5 хв |
Суміш з листя і стебел південноафриканської чагарникової рослини сімейства бобових (ройбуш) без добавок.
«Нечайний» або «трав'яний» чай. Це означає, що напій готують не з листя чайного куща, а з рослини сімейства бобових. Фіточай рекомендується приймати метеозалежним людям, які страждають від перепадів тиску. Ройбуш не містить кофеїн. Нечайний чай покращує роботу серцево-судинної системи, сприяє нормалізації артеріального тиску, причому показаний як гіпотонікам, так і гіпертонікам.
Ройбуш є одним з нечисленних натуральних джерел антиоксиданту аспалатіна, який відомий своєю анти діабетичною дією. Люди, які страждають від цієї недуги, отримують збалансований рівень цукру, а також зниження інсулінорезистентності.