Ісінську глину (Цзыша) добувають в районі міста Ісін в китайській провінції Цзянсу.
Свою популярність ісінська глина отримала завдяки виготовлюваного з неї посуду, в основному чайників. Виготовлення чайників відбувається в містечку Диншучжэне 20 км від Ісіна.
В першу чергу Ісінські чайники своєю славою зобов'язані унікальним властивостям місцевої глини, а також вивіреної століттями ідеальної конструкції.
Структура ісінської глини складається з дрібних пор, що дозволяють повітрю проникати крізь стінки, але в цей же час не пропускають воду. Чай починає "дихати", а його смак стає яскравішим і насиченим. У маленьких порах також починають накопичуватися компоненти чаю, які з часом "підсилюють" його аромат і смак. У зв'язку з цим чайники з цзиша часто використовують лише для конкретного виду чаю (наприклад, пу-ера або улуна), щоб не змішувати різні смаки.
За однією з багатьох легенд після багаторічного використання чайника, його можна наповнювати водою, а потім виливати готовий чай. Завдяки своїй слабкій теплопровідності глина дуже повільно віддає тепло і тому протягом всього часу заварювання чаю, підтримується постійний температурний режим.
Також, ісінська глина є повністю вільною від різних шкідливих домішок, таких як свинець, які часто присутні у складі інших глин, що важливо для здоров'я вашого організму.