Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Фруктово-квітковий чай. Суміш складається з китайського і цейлонський крупнолистового чаю зі шматочками ананаса, пелюстками троянди та ароматизатори: cлива та маракуй я з яскравим фруктовим смаком.
Чорний чай дуже корисний для шлунка, а також чудово бадьорить. Ананас зменшує виділення кожного секрету і, відповідно, позбавляє шкіру від запалень. Фрукт допомагає зберегти красу і продовжити молодість. Калій, який входить до складу фрукта, зменшує масу тіла за рахунок того, що виводить з організму зайву рідину. Лепетски троянди вживають при захворюваннях серця, бронхів, а також при різних неврозах.