Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Суміш, що складається з відбірних сортів китайського і цейлонського чаю зі шматочками вишні та шоколадним ароматом. Чай виготовляється виключно з високоякісних інгредієнтів. Маючи свій офіс в Китаї, спеціалісти компанії підтримують тісний контакт з виробниками чайного листя, що означає, що всі компоненти проходять щільний відбір.
Чорний чай - знижує рівень холестерину і нормалізує роботу шлунка.
Вишня - нормалізує функцію дихання і знижує небезпеку серцевих захворювань. Також ягода гарно впливає на нервову систему.
В завареному вигляді напій здатен зігрівати, а також подарує насолоду ароматного десерту.