Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Оригінальна суміш чорного чаю з чорноплідної горобини, чорної смородини, пелюстками чорнобривців, брусницею, пелюстками волошки і сафлору. Німецька композиція зроблена за унікальною рецептурою на високотехнологічному виробництві.
Чорноплідна горобина - нормалізує роботу шлунка, виводить холестерин, а також покращує роботу печінки. До всього іншого, ягоду рекомендують вживати гіпертонікам для нормалізації тиску.
Чорна смородина - виступає як протимікробний засіб, незамінний при сезонних вірусних захворюваннях.
Пелюстки чорнобривців - має жовчогінні властивості. Також сприяє зниженню цукру в крові, застосовується як протигрибковий засіб, який бореться з кандидами.
Брусниця - зупиняє розвиток тромбозів, допомагає поліпшити пам'ять.
Пелюстки волошки - застосовують для лікування офтольмологічних захворювань. Володіє жарознижуючим ефектом.
Сафлора - покращує кровообіг, попереджає розвиток інсульту.