Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Неймовірно ароматний чай, який привнесе нові смакові нотки. Склад: cуміш добірних сортів китайського і цейлонського крупнолистового чаю з додаванням листя волошки, чорної смородини, пелюсток і шматочків полуниці та ароматизатори: суниця, вершки і шампанське.
Полуниця багата антиоксидантами, захищаючи організм від передчасного старіння. Також ягоду можна вживати навіть алергікам.
Листя чорної смородини - застосовують при лікуванні циститу.
Пелюстки волошки - має протимікробну дію.
Суміш кращих сортів китайського і цейлонського крупнолистового чаю з додаванням листя чорної смородини, пелюсток волошки і шматочків полуниці та ароматизатори: шампанське, вершки та суниця. Чай зі смаком вершків і шампанського.