Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Ніжний напій німецької компанії Wollenhaupt. Суміш з добірних сортів китайського і цейлонського крупнолистового чаю з листям чорної смородини і шматочками суниці.
Листя чорної смородини - застосовують для лікування шлунку, зниження тиску, а також при шкірних захворюваннях.
Суниця - містить вітаміни А, PP, E, C. ЇЇ рекомендують вживати при авітамінозі, малокрів'ї а також гіпертаніі. Має потужний антиоксидантний ефект, сповільнює старіння.
При заварюванні отримуємо настій з яскравим ароматом суниці та вершків. Ароматний чай стане улюбленим напоєм у дорослих і дітей.