Як правильно заварювати чай
|
|
|
|
75 °C |
1,5 ч. л. |
250 мл |
2-3 хв |
Крупнолистовий зеленій чай з китайської провінції Юннань. Гарний зелений чай - це справжній скарб. У Китаї він цінується набагато вище інших різновидів. Все завдяки винятковій користі та ще більш дивовижному ефекту, які мають слабо ферментовані сорти. Сировиною для зеленого чаю служать молоді флеші (трилисник).
Заварений настій має свіжий аромат і блідо-зелений колір. Теїн в складі зеленого чаю бадьорить і тонізує, допомагає спалювати калорії. Поліфеноли сприяють профілактики серцево-судинних захворювань. Цинк допоможе зміцнити волосся і нігті. Незамінний при простудних захворюваннях.