Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Німецька суміш китайського і цейлонського крупнолистового чаю з корочками апельсина і шипшини, шматочками яблука і ананаса, гібіскусом і пелюстками сафлору. Завдяки унікальному складу, володіє великою кількістю корисних властивостей.
Шипшина відновлює захисні властивості організму, зміцнює імунну систему, актвує кровотворні процеси і обмін речовин.
Ананас - містить велику кількість вітаміну С, завдяки чому підвищує захісні функції імунітету. Сприяє зниженню ваги, а також покращує стан шкіри.
Гібіскус - має антибактеріальну і спазмолітичну дію.
Пелюстки сафлору - зменшує запалення, сприяє одуженню організма після хвороби.