Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Ягідний чорний чай. До його складу входе чорний чай, родзинки, шматочки полуниці та ягоди ожини.
Полуниця є першим засобом при боротьбі з авітамінозом. Вітаміни, які знаходяться в полуниці практично в повній мірі засвоюються нашим організмом. Ягода також має сечогінну і антибактеріальними властивостями.
Ожина містить велику кількість антиоксидантів. Ягода допомагає зміцнити нервову систему і протистояти стресам: grin:. Ожина в найбільшої концентрації містить вітаміни групи В і Е, необхідні для нормального функціонування внутрішніх органів, імунної системи, шкіри та волосся. Мало хто знає, що ожина також є природним аналогом аспірину Її використовують при лікуванні гострих респіраторних захворювань і пневмонії.
Ну а родзинки - це суперфуд, який насичує організм корисними нутрієнтами і є натуральним подсластителем. Клечатка, що міститься в ньому очищає організм від токсинів, а також оздоровлює кишкову мікрофлору.
При заварюванні отримуємо настій з ярким смаком та ароматом полуниці.