Як правильно заварювати чай
 |
 |
 |
 |
95 °C |
1 ч. л. |
250 мл |
3-5 хв |
Німецька суміш з добірних сортів китайського і цейлонського крупнолистового чаю з макадамского горіхом, зернами какао, стружкою білого шоколаду, що нагадує на смак цукерки "Трюфель".
Макадамський горіх - багатий вітамінами й жирними кислотами. Його рекомендують вживати при шкірних захворюваннях, а також для зміцнення волосся. До всього іншого горіх має неповторний солодкий смак.
Зерна какао - зміцнюють судини, покращують кровообіг у мозку, а також підвищують настрій.
Білий шоколад - має чудові смакові якості. Ласощі володіють протизапальними властивостями, багаті вітаміном E.
Ароматний напій подарує чудовий настрій, а також допоможе замінити улюблений десерт людям, які сидять на дієті.